Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λιβαδειάς

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συγχαίρει τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λιβαδειάς, Παναγιώτη Κρουστάλη που απέσπασε το Α’ βραβείο σύνθεσης και τον Λεονάρδο Ξηρογιάννη για τον έπαινο που κέρδισε στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σύνθεσης του Φεστιβάλ «Ξάνθη Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων 2023» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 στην Ξάνθη.

Αυτές οι διακρίσεις των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Λιβαδειάς καταδεικνύουν την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που λαμβάνουν, που δεν στοχεύει μόνο στην ανάδειξη του ταλέντου των μαθητών, αλλά τους προσφέρει όλα τα εφόδια για μια ολοκληρωμένη καλλιτεχνική παιδεία.

Το Μουσικό Σχολείο Λιβαδειάς κατά τη διάρκεια της 5ετούς λειτουργίας του έχει αφήσει σημαντικό καλλιτεχνικό αποτύπωμα στο Δήμο Λεβαδέων καθώς οι μαθητές και οι μαθήτριες του συμμετάσχουν σε πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων που αναβαθμίζουν την πολιτιστική ζωή του Δήμου μας.

Τέλος, ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου που εμπνέει τους μαθητές μας, ώστε να είναι καλλιτεχνικά ενεργοί και να διακρίνονται σε μαθητικούς διαγωνισμούς κάνοντας όλους εμάς να αισθανόμαστε αισιόδοξοι και υπερήφανοι.  

Διαβάστε επίσης

Σημαντικές διακρίσεις για τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λιβαδειάς

Σχετικά